Renjer - Losí Jerky s černým pepřem 25g
Kód: P110poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Los? Ano, jedná se o největšího "jelena" světa. Je to ten velký evropský los s obrovskými širokými parohy. Losí maso, které se používá v produktech od Renjera, pochází ze skandinávských a baltských lesů a je ze 100% volně žijící zvěře.
Tahle kořeněná varianta je moderním doplňkem klasických druhů Renjer jerky, které sází hlavně na tradici. Tohle losí jerky má ale zároveň i potenciál stát se tvým novým favoritem (pokud máš teda rád pepř).
Složení
losí maso (Alces Alces) (90 %), mořská sůl, vinný ocet, stabilizer: citrusový pektin, směs koření, černý pepř (1,17 %).
Na 100 gramů sušeného masa je použito 275 gramů masa syrového.
Nutriční Hodnoty
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1139 / 272 |
Tuky | 1,8 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 2,2 g |
Cukr | 1,8 g |
Bílkoviny | 53 g |
Sůl | 3,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Hmotnost: | 0.044 kg |
Typ sušeného masa: | Jerky |
Druh masa: | Losí |
Příchuť: | Pepř |
Gramáž: | 25 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Švédsko |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: Renjer Snacks AB, Scheelägen 15, 223 63, Lund, Sweden
Příběh Renjer Jerky začal před několika lety ve městě Arjeplog v severním Švédsku. Právě tam měl otec jedno ze spoluzakladatelů firmy malé pekařství. Timův otec žil v Německu a do Švédska létal pouze jednou měsíčně, aby zkontroloval obchod. Jednou vzal Tima sebou a mimo běžné kontroly strávili také několik dní v divočině. Tam si kromě jízdy na sněžném skútru nebo chytání ryb vyzkoušeli také venkovní táboření ve stanu. Během tohoto výletu Tim poprvé ochutnal sušené sobí maso a jeho chuť se mu dost silně vryla do paměti.
O několik let později odešel Tim studovat obchod na univerzitu do Lundu. Původně se chtěl zabývat vývojem informačních systémů jako mnoho jeho spolužáků. Několikrát si ovšem také vzpomněl na zážitky z cest se svým otcem a na skvělou chuť sušeného sobího masa. Nemohl se zbavit myšlenky, že by se jeho výrobě začal věnovat naplno a po krátké době pro tento nápad získal i další dva spolužáky - Antona a Alexe. Těm se sice tento druh podnikání zdál nejprve poněkud zvláštní, ale po usušení několika zkušebních várek uznali, že sobí sušené maso je jedinečný výrobek, který si určitě najde snadno svoje místo na trhu.
A tak začal příběh Renjer Jerky...