Absorbéry kyslíku

Kód: P116 P090 Zvolte variantu
249 Kč / ks 349 Kč / ks od 249 Kč / ks
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Počet kusů
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Absorbéry kyslíku jsou nutným doplňkem pro dlouhodobější uchovávání sušeného masa. Kde je kyslík, může vznikat plíseň a tomu právě díky tomuto malému pytlíku můžete předejít.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Absorbéry kyslíku

jsou nutným doplňkem pro dlouhodobější uchovávání sušeného masa. Kde je kyslík, tam totiž může vznikat plíseň a tomu je potřeba zabránit, pokud nechceš otrávit sebe nebo někoho jinýho. Jeden tenhle pytlíček vhozený do balení dokáže vzniku plýsní na slušnou dobu zabránit. Spolehni se.

Funguje to tak, že ...

absorber váže kyslík a udržují ho mimo dosah sušeného masa v pytli, doypacku atp. Bez absorbérů se neobejdeš například i tehdy, pokud sušíš maso ve větším a potřebuješ ho někde uskladňovat.✅ Je to v podstatě způsob, jak zajistit, aby tvoje usušený maso zůstalo čerství klidně i několik týdnů nebo víc.

Absorbéry kyslíku 100 ks

Upozornění

Absorbéry nenechávejte nikdy volně na vzduchu. Jakmile začnou jednou pohlcovat kyslík z atmosféry, tak se už nedají opakovaně použít. Proto je v každém balení tzv. OxyEyeTM Indikátor, který při vystavení kyslíku mění barvu ze světle růžové na tmavě modrou až fialovou. Absorbéry s fialovou indikací jsou již nepoužitelné. Doporučujeme tedy nepoužité absorbéry důkladně zabalit, aby k nim nemohl přistupovat kyslík a daly se použít později.

Absorbéry splňují zákonné požadavky pro styk s potravinami dle nařízení EU.

Jak skladovat sušené maso

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
T Avatar autora | 15.10.2023
Jistota za dobrou cenu, používám naprosto běžně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz