Biltong En Provence - Chilli 30g
Kód: P044poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Maso býků z Camargue je opravdu unikátní. Už na první pohled tě upoutá jeho sytě červená barva. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Na výrobu jednoho balení padne 150 gramů téhle syrového masové nádhery.
Složení
Býčí maso (Býk z Camargue), vinný ocet, koriandr, černý pepř, směs chilli koření (papriky, česnek, kmín, oregano, hřebíček), sůl, cukr, jedlá soda
Použité koření může obsahovat lepek, sezam, hořčici, celer nebo siřičitany.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 991/234 |
Tuk | 3,7 g |
Sacharidy | 3 g |
Bílkoviny | 47 g |
Sůl | 2,5 g |
Hmotnost 30 gramů. Trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Vyznačeno na obalu. Skladuj při pokojové teplotě a po otevření spotřebuj do 3 dnů!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Chilli |
Gramáž: | 30 g |
Pálivost: | Jemně pikantní |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: Biltong en Provence, 13 Chemin des trois moulins, 13100, Aix-en-Provence, France
Biltong en Provence, to je dobrodružství Elodie a Clémenta z francouzského Aix, kteří se po návratu z Kapského Města v Jižní Africe rozhodli, že biltong, který tam ochutnali je tak dobrý, že ho budou vyrábět i doma. Prostě klasiku, kterou známe v Maso Here z vlastní zkušenosti.
Nejprve se s nápadem sušit maso svěřili kamarádům, kteří byli zpočátku trochu nedůvěřiví. Ale možná jenom to proto, že biltong vůbec neznali. Teď už je vše jinak. Biltong milují a jsou z nich pravidelní zákaznící.
Jejich biltong se snaží být co nejvíce autentický a skloubit chuť prémiového francouzského býčího masa a originálního afrického koření. Na povrchu je maso hezky proschlé a v jádru si zachovává stále určitou šťavnatost. Elodie a Clément se ale nebojí ani experimentů a tak mezi jejich masem najdete i druhy s česnekem nebo zázvorem.
A aby bylo jasno, co se masa samotného týká, tak tady se jedná o pořádnou prémiovku. Do sušičky tentokrát zamířili býci z Camargue. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Býci z Camargue jsou chováni na rozlehlém území tvořeném deltou řeky Rhôny a jejich označení je chráněným názvem.