Biltong En Provence - Le Garrigue 30g
Kód: P045poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Maso býků z Camargue je opravdu unikátní. Už na první pohled tě upoutá jeho sytě červená barva. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Na výrobu jednoho balení padne 150 gramů téhle syrového masové nádhery.
Složení
Býčí maso (Býk z Camargue), provensálské bylinky (mohou obsahovat lepek, sezam, hořčici, celer, siřičitany), balsamikový ocet, česnek, sůl, cukr, jedlá soda
Nutriční hodnoty ve 100 g
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 991/234 |
Tuk | 3,7 g |
Sacharidy | 3 g |
Bílkoviny | 47 g |
Sůl | 2,5 g |
Hmotnost 30 gramů. Trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Vyznačeno na obalu. Skladuj při pokojové teplotě a po otevření spotřebuj do 3 dnů!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Provensálské koření |
Gramáž: | 30 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: Biltong en Provence, 13 Chemin des trois moulins, 13100, Aix-en-Provence, France
Biltong en Provence, to je dobrodružství Elodie a Clémenta z francouzského Aix, kteří se po návratu z Kapského Města v Jižní Africe rozhodli, že biltong, který tam ochutnali je tak dobrý, že ho budou vyrábět i doma. Prostě klasiku, kterou známe v Maso Here z vlastní zkušenosti.
Nejprve se s nápadem sušit maso svěřili kamarádům, kteří byli zpočátku trochu nedůvěřiví. Ale možná jenom to proto, že biltong vůbec neznali. Teď už je vše jinak. Biltong milují a jsou z nich pravidelní zákaznící.
Jejich biltong se snaží být co nejvíce autentický a skloubit chuť prémiového francouzského býčího masa a originálního afrického koření. Na povrchu je maso hezky proschlé a v jádru si zachovává stále určitou šťavnatost. Elodie a Clément se ale nebojí ani experimentů a tak mezi jejich masem najdete i druhy s česnekem nebo zázvorem.
A aby bylo jasno, co se masa samotného týká, tak tady se jedná o pořádnou prémiovku. Do sušičky tentokrát zamířili býci z Camargue. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Býci z Camargue jsou chováni na rozlehlém území tvořeném deltou řeky Rhôny a jejich označení je chráněným názvem.