Biltong En Provence - Originál 30g

Kód: P042
145 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Verze Originál. To je francouzská imaginace sušeného masa z Afriky. Původní postup i koření v kombinaci s jemným býčím masem to je chuť, která se jen tak nevidí... teda neochutná.

Biltong en Provence je francouzská prémiovka, kterou by měl ochutnat každej fanoušek sušeného masa. Luxusní býčí plemeno, francouzskej orchestr chutí a africký postup výroby.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Maso býků z Camargue je opravdu unikátní. Už na první pohled tě upoutá jeho sytě červená barva. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Na výrobu jednoho balení padne 150 gramů téhle syrového masové nádhery.

Složení

Býčí maso (Býk z Camargue), koriandr, pepř, sůl, cukr, jedlá soda

Nutriční hodnoty ve 100 g

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 991/234
Tuk 3,7 g
Sacharidy 3 g
Bílkoviny 47 g
Sůl 2,5 g

 

Hmotnost 30 gramů. Trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Vyznačeno na obalu. Skladuj při pokojové teplotě a po otevření spotřebuj do 3 dnů!

Doplňkové parametry

Kategorie: Archiv produktů
Hmotnost: 0.045 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce: Biltong en Provence, 13 Chemin des trois moulins, 13100, Aix-en-Provence, France

Biltong en Provence, to je dobrodružství Elodie a Clémenta z francouzského Aix, kteří se po návratu z Kapského Města v Jižní Africe rozhodli, že biltong, který tam ochutnali je tak dobrý, že ho budou vyrábět i doma. Prostě klasiku, kterou známe v Maso Here z vlastní zkušenosti. 

elodie-clement-biltong

Nejprve se s nápadem sušit maso svěřili kamarádům, kteří byli zpočátku trochu nedůvěřiví. Ale možná jenom to proto, že biltong vůbec neznali. Teď už je vše jinak. Biltong milují a jsou z nich pravidelní zákaznící. 

Jejich biltong se snaží být co nejvíce autentický a skloubit chuť prémiového francouzského býčího masa a originálního afrického koření. Na povrchu je maso hezky proschlé a v jádru si zachovává stále určitou šťavnatost. Elodie a Clément se ale nebojí ani experimentů a tak mezi jejich masem najdete i druhy s česnekem nebo zázvorem. 

A aby bylo jasno, co se masa samotného týká, tak tady se jedná o pořádnou prémiovku. Do sušičky tentokrát zamířili býci z Camargue. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Býci z Camargue jsou chováni na rozlehlém území tvořeném deltou řeky Rhôny a jejich označení je chráněným názvem.

biltong-en-provence

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz