Co jsme slíbili, to dodržujeme. Při poslední úpravě našich obalů, kdy jsme sjednotili gramáže našeho masa jsme tvrdili, že nám to umožní se více zaměřit na výrobu nových druhů masa. No a za poslední tři měsíce tu máme už třetí novinku - tentokrát ale asi tu nejdůležitějsí - naše vlastní BEEF JERKY.
Od biltong k jerky
Začali jsme kdysi s biltongem. Postupem času se z něho ale vyklubala naše vlastní varianta masa, které není ani biltong, ani jerky. Je to prostě naše vlastní verze. A teď je podle nás ten správný čas přihodit do nabídky také nějakou klasiku. Tak jsme vypustili náš Česnekový Biltong a proto teď máme i vlastní jerky. Chceme prostě všem ukázat, že umíme sušit všechny druhy.
Ať to pálí
Je to trošku diskriminační přístup, ale jinak to nešlo. Pálivé sušené maso je u nás hit a když vidíme jak jdou na dračku pekelné kousky od Rustic Jerky, tak jsme se rozhodli začít pálivou kombinací chilli a kmínu. Jo kmínu. Koření, které někdo miluje, jiný nesnáší. Zase jdeme prostě svojí cestou. Chtěli jsme mít něco speciálního, co na trhu nemá nikdo jiný - proto Jerky - Chilli & Kmín.
Nekončíme
Vypuštět nové příchutě a druhy nás fakt začalo bavit. A podle toho, jaké ohlasy máme od zákazníků, rozhodně s tím končit nebudeme. Přidej se do naší skupiny Klub Maso Here na Facebooku a můžeš taky hlasovat o tom, co budeme sušit příště!