Vy jste se ptali, my odpovídáme. A pokud budete zvědaví i nadále, tak z toho klidně uděláme tradici. Vaše dotazy budeme sbírat a jednou měsíčně je sepíšeme a dáme vám na ně odpovědi. Tak jdeme na to!
Nemám představu kolik tak se dává jablečného octa na 1 kg masa.
My používáme 500 ml našeho octa na 10 kilo syrového masa.
Jak dlouho vydrží sušené maso které si usuším doma v sušičce????
Při správném skladování hooodně dlouho. Bude akorát pořád sesychat a trochu ztrácet na chuti. Máme o tom speciální článek.
Bude speciální krabice třeba jenom Originálu nebo Chilli? Prostě různé druhy masa, ale stejná příchuť.
Nemáme to v plánu, ale jestli chcete něco takového, tak si prostě objednejte krabici, napište nám do poznámky, že chcete upravit obsah a my to pro vás uděláme. Domluvit se dá fakt na všem.
Proč nemaj hadi křídla?
Protože to vypadá fakt divně - hele.
Bude i hovězí na žlutém melounu?
Nebude.
Usušil jsem si maso, který pak bylo několik měsíců zavakuovaný, po rozdělání bylo ale dost slaný. (Používám sojovku + worchester na marinádu) dá se tomuhle nějak předejít aniž bych musel vynechat sojovku? Pár dní až měsíc po usušení je to v pohodě ale zřejmě jak se v mase rozleží sojovka, tak je to pak hodně slaný.
Maso je vždycky před sušením potřeba nechat pořádně okapat a silou z něho vytlačit zbytky vody. My třeba marinujeme maso v octu a ten pak tak cítit není. Otázka je, zda se musí nutně používat sojovka a worchester dohromady. Je to dost silná kombinace a ta bude vždycky dost slaná.
Bude se nějak měnit gramáž pytlíků? Bude třeba 100 gramů?
Na tohle se v budoucnu chystáme, ale nebude to hned. První změnou bude, že jelen se od konce srpna bude prodávat jenom v jedné variantě - 30 gramů.
Budou nějaké další jerky?
Budou. A brzy. A hodně.
Je možné objednat třeba kilové balení?
Ano. I tyto speciální objednávky umíme vyřešit. Pytel o váze 1000 gramů, speciální příchuť vlastní design balení. Umíme toho opravdu hodně. Stačí nás kontaktovat mailem nebo telefonicky a domluvíme se na možnostech.
Chystáte nějaké nové druhy masa?
Pro teď neplánujeme rozšiřovat nabídku našeho masa, ale určitě brzo do nabídky přihodíme další maso ze světa.
A prděj taky hadi?
Jo:-)