Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze na Letné najdete bar, který se vám vreje díky svojí atmosféře do paměti už po první návštěvě. Jeho ma...
Blog , Strana 11
Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvodu hladu může ovlivnit výsledek až z deseti procent. A to může být v konečném výsledku těch pár ran, ...
Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dostal k poměrně zajímavé nabídce. Strávit půl roku na farmě v Dánsku nebo v Jihoafrické republice – as...
V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrický biltong. Když si někdo kupuje sušené maso, tak obvykle rozdíly neřeší nebo o n...
Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké univerzity a stál před velkým životním rozhodnutím. Musel si tehdy vybrat, jestli jet na půl roku “na...
Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten business hlavně o mase. Nemáme co skrývat a vlastně jsme i rádi, že můžeme přehledně popsat, jaké části mas...
Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty vám slušně řečeno moc neprospějí. Ale biltong to je jiná káva. Sestavili...