V Asii je přechod hranice nebo výstup či vstup do země vždycky sranda. Už jsem si zvykl na to, že vízum je vlastně jenom legální prostředek k tomu, jak vás obrat o peníze hned na začátku. Stejně do vě...
Blog , Strana 11
Tak jsme se zase jednou podívali za hranice. Do zemí, kde je sušené maso oblíbené jako u nás pivo. A opět jsme se nestačili divit. Každý národ má svůj vlastní den sušeného masa. Projeli j...
Nikdy asi nebylo cestování snadnější a dostupnější. Internet je plný příběhů lidí, kteří se vydali jenom s batohem na zádech poznávat svět. Nenazval bych se cestovatelem, ale tomuto stylu cesto...
Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze na Letné najdete bar, který se vám vreje díky svojí atmosféře do paměti už po první návštěvě. Jeho ma...
Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvodu hladu může ovlivnit výsledek až z deseti procent. A to může být v konečném výsledku těch pár ran, ...
Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dostal k poměrně zajímavé nabídce. Strávit půl roku na farmě v Dánsku nebo v Jihoafrické republice – as...
V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrický biltong. Když si někdo kupuje sušené maso, tak obvykle rozdíly neřeší nebo o n...
Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké univerzity a stál před velkým životním rozhodnutím. Musel si tehdy vybrat, jestli jet na půl roku “na...
Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten business hlavně o mase. Nemáme co skrývat a vlastně jsme i rádi, že můžeme přehledně popsat, jaké části mas...
Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty vám slušně řečeno moc neprospějí. Ale biltong to je jiná káva. Sestavili...