Blog , Strana 11

Chci aby se u mě v baru lidi cejtili jako doma v obýváku

  Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze na Letné najdete bar, který se vám vreje díky svojí atmosféře do paměti už po první návštěvě. Jeho ma...

Jak golfový caddie zaplavil PGA tour sušeným masem

  Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvodu hladu může ovlivnit výsledek až z deseti procent. A to může být v konečném výsledku těch pár ran, ...

Naše cesta na jih Afriky

  Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dostal k poměrně zajímavé nabídce. Strávit půl roku na farmě v Dánsku nebo v Jihoafrické republice – as...

Jaký je rozdíl mezi jerky a biltongem?

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrický biltong. Když si někdo kupuje sušené maso, tak obvykle rozdíly neřeší nebo o n...

Naučit se v Africe sušit maso nebyl původní plán

Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké univerzity a stál před velkým životním rozhodnutím. Musel si tehdy vybrat, jestli jet na půl roku “na...

Z jakého hovězího masa děláme náš biltong?

  Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten business hlavně o mase. Nemáme co skrývat a vlastně jsme i rádi, že můžeme přehledně popsat, jaké části mas...

Kdy jíst sušené maso

Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty vám slušně řečeno moc neprospějí. Ale biltong to je jiná káva. Sestavili...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz