Náš web, to je takové malé nebeské prostředí pro každého milovníka masa. Masožravec tu najde ale trochu víc, než jen základní nabídku. Jsme totiž odhodláni nabídnout i něco navíc. Máme tady pět tipů n...
Blog , Strana 6
Kombinace sušeného maso a chilli je asi tou nejčastější. Ale rozdíly v chuti a pálivosti jsou vážně obrovské. Tak si v tom pojďme udělat trochu pořádek ať víš, jaké maso je palivé tak akorát právě pro...
Několikrát do roka ta samá otázka a na Vánoce k ní přbude ještě trochu více tlaku, protože něco se koupit prostě musí. Tohle je našich pět tipů, co by to mohlo (nebo nemělo) být a proč... Láhev alk...
Velká premiéra i pro nás. Už jsme toho ochutnali hodně, ale koňské jerky jsme vyzkoušeli až teď. Natočili jsme pro tebe video, v kterém se můžeš podívat, jak nám chutnalo. Hodnocení&nbs...
Jeden z našich fanoušků na Facebooku dostal dobrej nápad. Prý jestli bychom nemohli udělat nějaký seznam našeho masa podle toho, jak jsme je postupně zařazovali do eshopu. Žádný problém. To samozřejmě...
V rámci "Amerického týdne" se v Lidlu objevilo sušené maso McEnnedy. S cenovkou 30 Kč za balení o váze 25 gramů jsme ho prostě museli ochutnat. Takže tady je naše první recenze sušeného masa, které do...
Jak by to vypadalo, kdybychom navázali spolupráci s jednou nejmenovanou firmou, která se proslavila fialovým hovězím. ...
Dlouho připravovaná věc je tady! Rozhodli jsme se u našeho masa sjednotit velikosti všech balení. Přečti si, proč to všechno děláme. Svoje důvody to samozřejmě má. Asi víš, že proběhlo pár an...
Opět dorazily novinky! SirLoin je estonská značka, založená Lauri Bobrovskim v lednu 2014, která vyrábí masné výrobky v BIO kvalitě. Jejich cílem je nabídnout alternativní výběr ke konvenčním masným v...
Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Originálu od Irish Biltong. Jestli fandíš experimentům v kuchyni, tak tohle by tě nemělo minout. Garyho...