Jeden z našich fanoušků na Facebooku dostal dobrej nápad. Prý jestli bychom nemohli udělat nějaký seznam našeho masa podle toho, jak jsme je postupně zařazovali do eshopu. Žádný problém. To samozřejmě...
Blog , Strana 6
V rámci "Amerického týdne" se v Lidlu objevilo sušené maso McEnnedy. S cenovkou 30 Kč za balení o váze 25 gramů jsme ho prostě museli ochutnat. Takže tady je naše první recenze sušeného masa, které do...
Jak by to vypadalo, kdybychom navázali spolupráci s jednou nejmenovanou firmou, která se proslavila fialovým hovězím. ...
Dlouho připravovaná věc je tady! Rozhodli jsme se u našeho masa sjednotit velikosti všech balení. Přečti si, proč to všechno děláme. Svoje důvody to samozřejmě má. Asi víš, že proběhlo pár an...
Opět dorazily novinky! SirLoin je estonská značka, založená Lauri Bobrovskim v lednu 2014, která vyrábí masné výrobky v BIO kvalitě. Jejich cílem je nabídnout alternativní výběr ke konvenčním masným v...
Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Originálu od Irish Biltong. Jestli fandíš experimentům v kuchyni, tak tohle by tě nemělo minout. Garyho...
Mark ze západního Irska a Angličan Phil žijí v Praze už deset let. Před pár lety přišli na trh s produktem, který vám doslova odpálí hlavu – se sušeným hovězím ochuceným směsí pálivého koření. Rustic ...
Sušit maso jsme se naučili v Africe. A tam jsme rozhodně žádnou sušičku neměli. Museli jsme si vystačit s tím, co bylo po ruce a spolehnout se na staré postupy, které fungují už stovky let. Klidně byc...
Vy jste se ptali, my odpovídáme. A pokud budete zvědaví i nadále, tak z toho klidně uděláme tradici. Vaše dotazy budeme sbírat a jednou měsíčně je sepíšeme a dáme vám na ně odpovědi. Tak jdeme na to! ...
Chtěli jste to, psali jste si o to, máte to mít – první a zatím jediné předplatné na sušené maso v Česku je zpátky! Upravili jsme ho podle vašich přání, tak doufáme, že z vás udělá šťastný masožravce!...