Kromě geniální whisky najdeme v Irsku ještě jednu věc, po které bychom se mohli utlouct. Tušíš správně, je to sušené maso. A právě to z rodinné firmy Irish Biltong nás dostalo tak, že jsme ho okamžitě...
Blog , Strana 7
Jasně, sušený maso je sušený maso. To ale neznamená, že k němu nenajdeš spoustu zajímavostí, bizarností a fun factů, který můžeš vytáhnout před kamarádama a tvářit se, že se vyznáš. Tady jsou ty nejle...
Už jsme tu měli zajímavosti o mase obecně. Ale taková krůta, to je fakt zajímavej kus ptáka. Když jsme pátrali po nějakých perlách, tak jsme se nestačili divit, co všechno o krůtách koluje za šílenost...
Posledně to byla pecka! Takže proč si to nezopakovat. V sobotu 4. května zase vybalíme naše maso na trzích v Hradci Králové. Budeme rádi, když se masožravci zastaví pokecat nebo nakoupit dostatečnou z...
Není žádným tajemstvím, že sušené maso mezi golfisty na PGA Tour jede. Příběh caddyho, který si z toho udělal business už jsme tu měli. Dokonce i Tiger Woods při hře rád žvejká jerky. V Čechách je to ...
Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! U nás zatím rozhodně tento druh moc známý není, takže než ho nahodíme do naší nabídky, tak si o něm ...
Obliba sušeného masa nabírá na síle. A nejde už jenom o jerky, které válcovalo náš trh takovým způsobem, až se vlastně označení jerky stalo synonymem pro sušené maso jako takové. V posl...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Elodie a Clement z Biltong en Provence nejen suší skvělé maso. Oni z něho připravují i skvělá jíd...
V Čechách a na Slovensku téměř není domácnosti, kde by se nenacházela v nějaké formě nádoba s hořčicí. Ať už je to klasická plnotučná, kremžská nebo dijonská. To pochopili i výrobci smažených brambůre...
Na našich cestách jsme už ochutnali leccos. Každá země nám vždycky dokázala nabídnout nějakou místní specialitu. Ale když nám jeden z našich dodavatelů dal seznam exotického masa, které má teď v nabíd...