Blog , Strana 7

Novinka! Poctivej biltong z Irska

Kromě geniální whisky najdeme v Irsku ještě jednu věc, po které bychom se mohli utlouct. Tušíš správně, je to sušené maso. A právě to z rodinné firmy Irish Biltong nás dostalo tak, že jsme ho okamžitě...

Co ještě možná nevíš o sušeným masu

Jasně, sušený maso je sušený maso. To ale neznamená, že k němu nenajdeš spoustu zajímavostí, bizarností a fun factů, který můžeš vytáhnout před kamarádama a tvářit se, že se vyznáš. Tady jsou ty nejle...

Zajímavosti o krůtách

Už jsme tu měli zajímavosti o mase obecně. Ale taková krůta, to je fakt zajímavej kus ptáka. Když jsme pátrali po nějakých perlách, tak jsme se nestačili divit, co všechno o krůtách koluje za šílenost...

Opět vyrážíme mezi lidi

Posledně to byla pecka! Takže proč si to nezopakovat. V sobotu 4. května zase vybalíme naše maso na trzích v Hradci Králové. Budeme rádi, když se masožravci zastaví pokecat nebo nakoupit dostatečnou z...

Hodí se sušené maso na golf?

Není žádným tajemstvím, že sušené maso mezi golfisty na PGA Tour jede. Příběh caddyho, který si z toho udělal business už jsme tu měli. Dokonce i Tiger Woods při hře rád žvejká jerky. V Čechách je to ...

Co jsou to droëwors

Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! U nás zatím rozhodně tento druh moc známý není, takže než ho nahodíme do naší nabídky, tak si o něm ...

10 výhod, které má biltong

Obliba sušeného masa nabírá na síle. A nejde už jenom o jerky, které válcovalo náš trh takovým způsobem, až se vlastně označení jerky stalo synonymem pro sušené maso jako takové. V posl...

Vaříme se sušeným masem!

Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Elodie a Clement z Biltong en Provence nejen suší skvělé maso. Oni z něho připravují i skvělá jíd...

Proč jsme se rozhodli zrovna pro hořčici?

V Čechách a na Slovensku téměř není domácnosti, kde by se nenacházela v nějaké formě nádoba s hořčicí. Ať už je to klasická plnotučná, kremžská nebo dijonská. To pochopili i výrobci smažených brambůre...

Jak jsme sušili hada a krokodýla

Na našich cestách jsme už ochutnali leccos. Každá země nám vždycky dokázala nabídnout nějakou místní specialitu. Ale když nám jeden z našich dodavatelů dal seznam exotického masa, které má teď v nabíd...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz