Habanson
Výrobce: Habanson, s.r.o., Tymákov 36, Česká republika
Jak vznikla značka Habanson? Nápad profesionálně sušit maso se zrodil před pár lety při naší dobrodružné cestě po vzdálené zemi ohně a ledu. Originální a s úctou k islandské tradici je proto i název naší společnosti HABANSON.
Jsme česká rodinná firma z Tymákova u Plzně, která vyrábí originální Tymákovské sušené maso pocházející výhradně od českých chovatelů. Vyrábíme 10 druhů sušeného masa. Tymákovské sušené maso je ideální delikatesou při posezení s přáteli i plnohodnotné jídlo na dobrodružných výpravách. Základní variantou je jemně solené vepřové a hovězí. Máme rádi koření.
Naší klasikou jsou Vepři v pepři a Hovězí v pepři. Pro milovníky pálivého jerky jsou tu Vepři v pekle a Hovězí inferno. Vychutnejte si také kořeněné speciality inspirované tradičními českými jídly – Vepřové na kmíně nebo Hovězí na česneku.
Tymákovské sušené maso je bez umělých barviv a konzervantů a přirozeně bezlepkové. Je bohatým zdrojem zdraví prospěšných bílkovin a kvalitní energie.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem