Beef Jerky - Chilli & Kmín 50g

Kód: P078
139 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Naše první opravdové beef jerky! A začínáme hned pěkně z ostra. Kombinací papriček habanero a drceného kmínu. Na naší stupnici pálivosti bychom tak toto maso hned zařadili bez obav do sekce těch hodně pálivých.

  • Jediné jerky s kmínem v Evropě
  • Žádná éčka
  • Limitovaná edice

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Od té doby co sušíme maso jsme zaměření spíše na biltong, který o své místo na slunci pořád bojuje. V poslední době už ale nešlo odolat pokušení vyzkoušet také vlastní jerky variantu. A vzhledem k tomu, jaké oblibě se těší pálivé maso jsme se rozhodli začít kombinací habanero & kmín.

Složení

Hovězí maso, voda, sójová omáčka, worcestrová omáčka, habanero, zázvor, kmín, paprika, koriandr.

Nutriční hodnoty na 100g

Hodnoty uvedeny na 100 g výrobku
Energetická hodnota (kJ/kcal)
1258/286
Tuky 4 g
Sacharidy 19 g
Bílkoviny 48 g

 

Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Archiv produktů
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli & Kmín
Gramáž: 50 g
Pálivost: Středně pálivé
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Maso Here: Hovězí jerky s chilli a kmínem

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LT Avatar autora | 18.2.2020
Pecka! Na můj vkus bych přidal ještě "špetku" kmínu, ale to jen proto, že mě kmín nevadí a snesl bych ho tam o malinko více. Na stupnici pálivosti je to vše v mezích, pusa Vám neshoří. Opět, čistě můj pohled. Mám rád chilli a pálivé věci všeobecně, takže možná na ostrost reaguji jinak. V ústech Vám ještě několik minut po zpracování :-) doznívají příjemné pikantní tóny, použitého koření. Po otevření balíčku se line naprosto úžasná vůně. Takový produkt nemá šanci po otevření přežít ani 15 minut.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz