Kaštánkovo maso - Hovězí Pepřové 50g
Kód: P082poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Detailní popis produktu
Naše farma se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles.
Složení
98,5% hovězí kýta, 1,5% sůl.
Hovězí kýta 89%, Sojová omáčka 8% (voda, sojové boby, pšenice; lepek odstraněn při fermentaci; jedlá sůl), Worchestrová omáčka 2,5% (sladový ocet z ječmene, kvasný ocet lihový, melasa, cukr, jedlá sůl, ančovičky, pitná voda, extrakt tamarindu, cibule, česnek, koření, aromata), Pepř černý 0,25%, Sůl 0.25%.
Skladujte v suchu. Není třeba chladit.
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota 1930,3kJ/461,3kcal
Tuky 12,5g (z toho nasycené mastné kyseliny 4,7g)
Sacharidy 4,4g (z toho cukry 1,4g)
Proteiny 67,8g
Sůl 5,4g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Typ sušeného masa: | Jerky |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Pepř |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Ochutnávka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
BIOFARMA Mlsná koza se nachází na Jih od Brna, v obci Želešice. Zaměřujeme se především na chov koz, jejichž mléko následně zpracováváme ve faremní mlékárně. Stejně tak jako mléko kravské od naší krávy Miluny a Veruny. Na pastvinách můžete zahlédnout i ovečky plemene Zwartbles. Hospodaříme v ekologickém zemědělství, na cca 10 ha, a i proto se snažíme si svoji krmivovou základnu vytvořit během roku sami.
Ze skladu naší mlékárny jsme udělali sušárnu a pustili se do toho. Recepturu jsme sice nezdědili po pradědečkovi, ale pracovali jsme na ní dost dlouho, aby stála za to. Kvalita je pro nás zásadní a kdykoli za ni dáme ruku do ohně. Ikdyž na kočku namalujete pruhy, nestane se z ní tygr. Proto maso odebíráme od farmy s vlastním chovem býků z jižní Moravy. Worcesterovku nám lodí vozí přes Hamburk ze samotného Worcesteru. Zkrátka všechny ingredience musí mít původní recepturu. Glutamáty, zahušťovadla, konzervanty a stabilizátory nám nesmí přes práh. Vysušujeme na maximální možnou míru, takže kilogram sušeného masa vzniká z 3,45 kg čerstvého. Všechno zpracování probíhá ručně. Pro porcování používáme pouze vykosťovací a plátkovací nůž a prkno. Sušení obstarává nerezová skříňová sušička.