Hovězí biltong s kampotským pepřem 10 x 50g
Kód: S142poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Na pytlík tohoto biltongu jsme se rozhodli pro spolupráci s firmou pepperfield.cz, která prodává nejlepší pepř na světě. Kampotský pepř je dokonce chráněný geografickou indikací a někteří ho nazývají šampaňským mezi pepři. Lepší pepřovou příchuť sušeného masa na českém trhu nenajdeš. Tahle spolupráce prostě dává smysl.
Nejlepší pepř na světě
Pepperfield je firma, která do Čech dováží a prodává nejlepší pepř na světě. Založili ji dva kamarádi David a Klára, které učarovala Kambodža a chuť kampotského pepře. Firma spolupracuje s vyhlášenými českými restauracemi, kam dodává svůj vysoce kvalitní produkt. Na jejich e-shopu najdete přirozeně balení jednotlivých druhů pepře, ale narazíte zde na nejrůznější produkty jako čokoládu, alkohol nebo máslo. Pepperfield ale není jen e-shop. Je to i projekt, který se snaží za férové ceny odkupovat certifikovaný kampotský pepř od kambodžských farmářů a tím je zároveň podporovat.
Svačina (nejen) na cesty
Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky.
Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:
- Uvařit skvělá míchaná vajíčka
- Přidat je do kus-kusu, když jste na tůře
- Nebo je smíchat s ořechy?
Složení
hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl kampotský pepř červený celý (1,25%)
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty
Jedno 40 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1693/406 |
Tuk | 7 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2,0 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 60 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.65 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Pepř |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Jemně pikantní |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.