Meat & Me - Hovězí Jerky Originál 50g
Kód: P199poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Kluky z Meat & Me inspirovala severoamerická tradice, kde se jerky konzumují opravdu ve velkém. Na jejich cestách posbírali potřebné know-how a vylepšili ho o pár vychytávek, aby docílili dostatečné trvanlivosti a šmaku. Použití kouře navíc poskytuje skvělé konzervační účinky a zároveň dává vyniknout chuti libového hovězího masa prémiové kvality.
Jeden pytlík 50g jerky vydá za poctivý 150g steak. Vystačí tak minimálně na půl dne jako plnohodnotný přísun bílkovin. Navíc jerky neprohání žádnou chemií, konzervanty či dochucovadly. Plně tak zapadají do konceptů Keto potravin.
Složení
Hovězí maso, himalájská sůl, česnek, cibule, koriandr, sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl)
Alergeny
Sója (6), pšenice (1)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Archiv produktů |
---|---|
Hmotnost: | 0.07 kg |
Typ sušeného masa: | Jerky |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Výrobce: SCB Group s.r.o, Biskupcova 1889/48, Praha 3, 130 00
Příběh jerky Meat & Me má počátky v Severní Americe. Parta kamarádů obrážela tamní národní parky a města západního pobřeží. Jerky byly jejich každodenními společníky na dlouhých přejezdech a následných toulkách přírodou. Do té doby znali sušené maso pouze z regálů benzinových pump, což ovšem s tím, co okusili za velkou louží, mělo pramálo společného.
Někde nedaleko Death Valley kluci z Meat & Me narazili na typickou boudu s nápisem „Fresh Jerky“, kde je chlapík jak vystřižený z filmů Tarantina dostal svojí nabídkou a nechal je nahlédnout do své „kuchyně“, což bylo jedno obří ocelové monstrum (něco mezi grilem a udírnou). Jerky nabíral zpod tajemných poklopů plechovou lopatkou a do papírového pytlíku je sypal a sypal, dokud mu nepřikývli, že už jim taková porce štěstí stačí. Tu část přípravy jerky v udírně si ponechali i do jejich výrobního procesu.
Po návratu do Čech se pokorně vrátili k jejich každodenním zaměstnáním, firmám a projektům. Stejně jim to ale nedalo a začali s jerky koketovat alespoň v rámci domácích pokusů, což upřímně nikdy nebylo úplně ono. Na konci roku 2019 se jich v rámci bilancování zmocnila chuť pustit se do něčeho vlastního.
Born in the USA
Věděli tři věci: že chtějí maso udit; že se chtějí přiblížit chuti, kterou poznali v Americe; a že chtějí přijít s něčím novým. Všechny jerky od konkurenčních výrobců jim totiž víceméně splývaly, a tady vycítili jejich šanci se odlišit. Následovala celá řada pokusů, omylů a testů. Připadali si jako jaderní inženýři, ale už první řada příchutí stála za to!
Štěpán, Honza a Martin
Projekt začal rozjíždět Štěpán s Honzou, ale už po pár měsících se k nim připojil kulinářský maestro Martin. Přinesl první vzorky receptur, do kterých se okamžitě zamilovali a dodal jim i potřebné know-how ohledně zařízení provozovny. Jsou tak asi jediní jerkaři, kteří se mohou pyšnit opravdu špičkovým šéfkuchařem.
Jeden pytlík 50g jerky vydá za poctivý 150g steak. Vystačí tak minimálně na půl dne jako plnohodnotný přísun bílkovin. Navíc jerky neprohání žádnou chemií, konzervanty či dochucovadly. Plně tak zapadají do konceptů Keto potravin. Použití kouře navíc poskytuje skvělé konzervační účinky a zároveň dává vyniknout chuti libového hovězího masa prémiové kvality.