Maso Here neni jenom Jakub a Ondra. Máme tu spoustu dalších masožfavců, kteří jsou součástí týmu....
O nás
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Naše hodnoty
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla ...
Ocenění
Děláme co nás baví a občas nás za to někdo i ocení. A z toho máme vážně radost....
Napsali o nás
Rozhovory, recenze a další články o tom co děláme....
Náš příběh
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela ma...