Princip vaření v pomalém hrnci má kořeny v tradici přípravy pokrmů pomocí nízké teploty a dlouhé dob...
Recepty
Existuje obrovské množství druhů sušených mas a každé má svá specifika. Některá se hodí pouze jako snack, jiná ovšem můžeš klidně použít i na vaření. My ti přinášíme postupně recepty, které máme sami vyzkoušené.
Už jste někdy cítili vůni nadýchaného toastu, který se mísí s vůní mandlí a exotického biltongu? Pok...
Nic není jednodušší, než míchaná vajíčka. Ale občas to už bývá celkem nuda. Stačí ale přidat powder ...
Podzim je obdobím, kdy se na zahrádce i na trzích objevuje zelenina, která se skvěle hodí k přípravě...
Máme odpoveď na věčnou otázku, jak použít náš tekutý kouř, pokud ho nedáváš do marinády na jerky. Ko...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Z ...
Milovníci klasiky prominou, ale worcester je i skvělá ingredience na přípravu biltongu. Ačkoliv by t...
Do naší nabídky na domácí sušení jsme zařadili naši vlastní worcester omáčku, která se v tvojí kuchy...
Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme toti...
Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepře...
Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše ko...
Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jable...
Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...
Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...
Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...
Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...
Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Origin...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet.&nb...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. P...