Sekáček na biltong
Kód: P117poštovné zdarma.
maso nebude chutnat.
ve všední dny do 24 hodin.
Detailní popis produktu
Naše sekáčky dovážíme z J.A.R. a jedná se o poctivou ruční práci od řemeslníků z Port Elizabeth. K jejich výrobě se používá výhradně dřevo z akácie, která roste v suchých oblastech od Eritreje a Senegalu až po Transvaal v Jižní Africe.
Ruční krájení masa
Naše maso jsme krájeli dlouhou dobu právě na takovém sekáčku. Ve videu se můžeš podívat, jak jsme naši výrobu inovovali, ale také jak snadno můžeš krájet svůj domácí biltong s pakovým sekáčkem právě ty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí sušení |
---|---|
Hmotnost: | 1.245 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.