Sušené maso
V naší nabídce najdeš přes 60 druhů sušeného masa z celé Evropy. Jak tradiční beef jerky, které zná dnes už skoro každý, tak i méně rozšířený africký biltong. K tomu všemu 9 druhů sušeného masa naší vlastní výroby. Bojujeme prostě za to, aby se sušené maso dostalo v Čechách a na Slovensku do širšího povědomí. Naším heslem je: "Na každého někde čeká sušené maso, které mu bude chutnat. My jsme tady od toho, abychom mu ho pomohli najít." Pokračovat
Maso Here - Naše vlastní sušené maso
Už od roku 2011 sušíme vlastní maso, které vychází z biltongu. Poté, co jsme zjistili, že sušené maso u nás ještě nemá vybudovanou tradici jsme se rozhodli do naší nabídky zařadit i jerky, biltong a droëwors z dalších zemí Evropy.
Jerky
Američtí indiáni věděli, co je dobré. Jerky je rozhodně jejich výmysl a dneska ho zná skoro každý. Jerky se nejčastěji dělá z hovězího, případně bizoního, drůbežího či vepřového masa. U nás najdeš ale rozhodně i exotičtější kousky.
Biltong
Původně africká varianta sušeného masa, která se suší v podobě dlouhých štanglí a pak se teprve krájí. Biltong se nejčastěji vyrábí z masa hovězího, pštrosího nebo antilopího. Dnes se už ovšem setkáme i s variantami z divočiny nebo vepřového masa.
Droëwors
Droëwors (význam se dá klidně přeložit jako sušený párek) je varianta sušeného masa, která stejně jako biltong, pochází z Jihoafrické Republiky. Původ jeho názvu jde i tentokrát hledat v holandštině jako "droge worst". Na droëwors se nejčastěji používá hovězí maso, které může být v tomto případě i trochu prorostlejší a s vyšším podílem tuku.