Kořenicí základ na biltong
Kód: P084 P125 Zvolte variantuDoprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.
ve všední dny do 24 hodin.
Související produkty
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí sušení |
---|---|
Značka: | Maso HERE |
Recept na biltong s kampotským pepřem
4,9
10 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
Výborné
5
5
5
5
nic
5
Koření na domácí sušení splnilo naše očekávání. Je to opravdu jednoduché, jen jsme jej přidali k masu a již nebylo třeba ničím dochucovat, nebo přidávat sůl, prostě super. Já nejsem zastáncem koriandru, ale i tak mi směs chutnala a doma vyrobené sušené maso jsme zblajzli “vcukuletu”.
5
dostupnost zboží
4
P
Dávkování
Petr
Kolik grmů koření potřebuju na 3 kila masa?
Odpovědět
Odpovědět
JP
Dávkování
Jakub Plas
Na 1 kilo 20-25 gramů. Přidali jsme tuto informaci i do popisku produktu. Diky za upozorneni.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.