Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červenou už si nevystačíme. Seznamte se prosím tedy s naší "krůtí žlutou", která by neměla ale zůstat dlouh...
Blog , Strana 10
Zasíláte také na Slovensko? Kolik stojí doprava? A máte tam nějaké prodejny? Můžu platit v eurech? A teď konečně máme na všechno jasné odpovědi. Slovensko prostě už opomíjet nemůžeme. Takže ho bereme ...
Steve Johnson strávil posledních 10 let svého života tím, že poctivě ochutnával každý druh sušeného masa, který mu při cestování po Americe padl pod ruku. A svá hodnocení začal sepisovat na Internetu....
Co všechno víš o mase? A speciálně třeba hovězím nebo tom sušeném? Tentokrát to nebude žádná odborná přednáška. Zapátrali jsme radši po pár perlách a zajímavostech a 10 z nich jsme hodili do krátkého ...
Máme první ocenění!!! Do teď nás chválili naši zákazníci a lidé v našem okolí. To je samozřejmě nejvíc a žádná cena to nepřekoná. Ale i tak máme radost, že teď přibylo i něco “oficiálního”. Takže o c...
Už o tom mluvíme skoro dva roky. Vlastně nás od samého začátku lákalo to zkusit. Udělat z našeho sušeného masa něco, co si člověk chce kupovat pravidelně. A teď konečně nastala ta správná doba. Lidí, ...
V Praze, nedaleko stanice metra Vltavská, najdete hodně zajímavý prostor, který si otevřela parta nadšenců, na první pocit zamilovaných do jízdy na custom klasick motocyklu. I tam najdete naše sušené ...
Pokud jste byli v roce 2014 v New Yorku, mohli jste tam vidět něco, co by se dalo asi jenom těžko čekat někde jinde, než v Americe – sousoší ze sušeného masa. Společnost Jack Link vytvoř...
Že naše maso vyrábíme v Hradci Králové nijak netajíme. Ba naopak. Jsme hrdí na naše město a vždy to tak i bude. A pro naši domácí půdu jsme si proto připravili také nějaké ty výhody. Platit poštovné ...
Maraton v New Yorku (The New York City Marathon) je největším maratonem světa. Běhá se už od roku 1970 a loni se ho zúčastnilo přes 50 tisíc běžců. Letos byl jedním z nich i Jakub Vodák, náš kamarád, ...