Co všechno víš o mase? A speciálně třeba hovězím nebo tom sušeném? Tentokrát to nebude žádná odborná přednáška. Zapátrali jsme radši po pár perlách a zajímavostech a 10 z nich jsme hodili do krátkého ...
Blog , Strana 10
Máme první ocenění!!! Do teď nás chválili naši zákazníci a lidé v našem okolí. To je samozřejmě nejvíc a žádná cena to nepřekoná. Ale i tak máme radost, že teď přibylo i něco “oficiálního”. Takže o c...
Už o tom mluvíme skoro dva roky. Vlastně nás od samého začátku lákalo to zkusit. Udělat z našeho sušeného masa něco, co si člověk chce kupovat pravidelně. A teď konečně nastala ta správná doba. Lidí, ...
V Praze, nedaleko stanice metra Vltavská, najdete hodně zajímavý prostor, který si otevřela parta nadšenců, na první pocit zamilovaných do jízdy na custom klasick motocyklu. I tam najdete naše sušené ...
Pokud jste byli v roce 2014 v New Yorku, mohli jste tam vidět něco, co by se dalo asi jenom těžko čekat někde jinde, než v Americe – sousoší ze sušeného masa. Společnost Jack Link vytvoř...
Že naše maso vyrábíme v Hradci Králové nijak netajíme. Ba naopak. Jsme hrdí na naše město a vždy to tak i bude. A pro naši domácí půdu jsme si proto připravili také nějaké ty výhody. Platit poštovné ...
Maraton v New Yorku (The New York City Marathon) je největším maratonem světa. Běhá se už od roku 1970 a loni se ho zúčastnilo přes 50 tisíc běžců. Letos byl jedním z nich i Jakub Vodák, náš kamarád, ...
V Asii je přechod hranice nebo výstup či vstup do země vždycky sranda. Už jsem si zvykl na to, že vízum je vlastně jenom legální prostředek k tomu, jak vás obrat o peníze hned na začátku. Stejně do vě...
Tak jsme se zase jednou podívali za hranice. Do zemí, kde je sušené maso oblíbené jako u nás pivo. A opět jsme se nestačili divit. Každý národ má svůj vlastní den sušeného masa. Projeli j...
Nikdy asi nebylo cestování snadnější a dostupnější. Internet je plný příběhů lidí, kteří se vydali jenom s batohem na zádech poznávat svět. Nenazval bych se cestovatelem, ale tomuto stylu cesto...