Blog , Strana 12

Naučit se v Africe sušit maso nebyl původní plán

Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké univerzity a stál před velkým životním rozhodnutím. Musel si tehdy vybrat, jestli jet na půl roku “na...

Z jakého hovězího masa děláme náš biltong?

  Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten business hlavně o mase. Nemáme co skrývat a vlastně jsme i rádi, že můžeme přehledně popsat, jaké části mas...

Kdy jíst sušené maso

Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty vám slušně řečeno moc neprospějí. Ale biltong to je jiná káva. Sestavili...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz