Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme totiž znali jen jerky, protože to je podstatně známější pojem než biltong. A i když se ve výrobě věnujem...
Blog , Strana 2
Když milujete šťavnaté sušené maso a zároveň krásně chlazené pivo, je jen otázkou času, kdy začnete uvažovat, jak obě slasti propojit do jednoho celku. Málokdo je k tomu povolanější, než Jakub a Jakub...
Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepřem. Nebyli bychom to my, kdybychom vám neukázali, jak si toto prémiové sušené maso udělat doma. Navíc...
Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše koření a omáčky můžete použít i na grilování? Je léto a Češi maso na ohni prostě milují. Proto jsme se...
V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa. Jelikož máme s těmito noži dlouhou a hlavně dobrou zkušenost, připravili jsme si pro vás rozhovor ...
Popularita domácího sušení neustále roste. Víc a víc vás zajímají tipy a triky na to, jak si sušit maso doma. Uvědomujeme si, že někdy to je boj a pro někoho velká neznámá. Náš hlavní masožravec Ondra...
Asi jste zaregistrovali naši novinku v podobě Hovězího Biltongu s kampotským pepřem, na které jsme spolupracovali s firmou Pepperfield. Pro ty z vás, které zajímá, jak tato spolupráce vznikala a co si...
Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jablečný ocet, sójovou omáčku a tekutý kouř. Můžeme ti tak snadno odměřit všechny potřebné přísady a opět...
Runder je holandská firma založená dvěma kamarády, které očarovala africká příprava sušeného masa. Dávají si záležet na kvalitních surovinách a tradičních postupech. Výsledkem je pak biltong s perfekt...
Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I proto jsme se rozhodli ji zařadit do naší nabídky. Basturmu pro nás suší Denis Gončar a nebojí se po...