Blog , Strana 2

Grilovací marináda z koření od Maso Here

Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše koření a omáčky můžete použít i na grilování? Je léto a Češi maso na ohni prostě milují. Proto jsme se...

Rozhovor s Ondrou o nových nožích Maso Here

V našem e-shopu už máme pár týdnů nové řeznické nože určené nejen pro výrobce domácího sušeného masa. Jelikož máme s těmito noži dlouhou a hlavně dobrou zkušenost, připravili jsme si pro vás rozhovor ...

Domácí sušení: Jak chutná sušený had a jak se suší na slunci?

Popularita domácího sušení neustále roste. Víc a víc vás zajímají tipy a triky na to, jak si sušit maso doma. Uvědomujeme si, že někdy to je boj a pro někoho velká neznámá. Náš hlavní masožravec Ondra...

Rozhovor s Klárou z Pepperfieldu o naší spolupráci

Asi jste zaregistrovali naši novinku v podobě Hovězího Biltongu s kampotským pepřem, na které jsme spolupracovali s firmou Pepperfield. Pro ty z vás, které zajímá, jak tato spolupráce vznikala a co si...

Recept na domácí jerky s tekutým kouřem, sójovkou a octem

Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jablečný ocet, sójovou omáčku a tekutý kouř. Můžeme ti tak snadno odměřit všechny potřebné přísady a opět...

Příbeh Runder Biltong - Jak se na svět dostal jeden z nejjemnějších biltongů v Evropě

Runder je holandská firma založená dvěma kamarády, které očarovala africká příprava sušeného masa. Dávají si záležet na kvalitních surovinách a tradičních postupech. Výsledkem je pak biltong s perfekt...

Jak se dělá basturma

Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I proto jsme se rozhodli ji zařadit do naší nabídky. Basturmu pro nás suší Denis Gončar a nebojí se po...

Velká ochutnávka sušeného masa z Finska, Itálie, Holandska a Anglie

Neustále hledáme nové produkty po celé Evropě. Teď se nám ovšem nahromadilo tolik druhů v našem pražsém obchodě, že jsme museli udělat jednu mega ochutnávku. Máme tady tak maso z Itálie, Finska, Angli...

Tekutý kouř. Co to je a jak ho používat?

Tekutý kouř není žádná novinka. V gastronomii se používá již od 50. let pro zvýraznění chuti potravin a pomáhá také jejich konzervaci. Tekutý kouř vzniká, stejně jako klasické studené a teplé ...

Na kolik stupňů a jak dlouho sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme pro oba tábory. Rozdíly jsou dost velké, ale žádná velká vědo to není. Mrni na naše video. Ob...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz