Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bližší. Nebudeme ale přehlížet ani světově nejrozšířenější variantu sušeného masa. Tedy jerky. Dnes si p...
Blog , Strana 4
Pokud si myslíš, že výroba sušeného masa je nuda a nemůže to být podobná jízda jako třeba u technologických startupů, tak pro tebe máme důkaz, že tomu tak vždycky není. Příběh americké značky Country ...
Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak dále. To už asi každý zná. Jenže to není všechno! Tehdejší vládci prérií znali i další druhy, které...
Poslední 4 kousky z naší korejské nadílky. Ochutnat je přijde ten, kdo nám je v listopadu přivezl. Je třeba si říct, že na závěr jsme si nechali opravdu to nejlepší, ať už myšleno v dobrém nebo ve zlé...
Ochutnávka druhé várky sušeného masa, které nám dorazilo v prosinci z Koreje. Tentokrát to není ale až takovej hardcore - prostě beef jerky na korejský způsob. Vrchol nás bude čekat příště! Tento...
Je vůbec možné vyrobit sušené maso z hovězího masa plemene wagyu, prodávat to za 30 Kč a říkat, že to je prémiovka? Ochutnali jsme jerky a biltong a podrobili ho podrobnému testu. Chtěli bychom poděk...
Pojďme se podívat na hlavní odlišnosti dvou nejvíce rozšířených druhů sušeného masa - jerky a biltongu. Jaké se používají ingredience, jak se maso suší, jakou má chuť a konzistenci a kde vlastně vznik...
Máme za sebou rekordní rok! Ale nic z toho by senestalo, kdyby jsme na druhé straně neviděli spokojenou maožravou komunitu. Díky vám všem jsme našli cestu, po které chceme jít i v novém roce. V...
V poslední době toho do naší nabídky přistálo trochu víc, takže jsme pro tebe udělali malej přehled, aby ti nic neuteklo. Do vánoc zbývá posledních pár dnů, tak se můžeš aspoň zásobit. Pokud objednáš ...
Co jsme slíbili, to dodržujeme. Při poslední úpravě našich obalů, kdy jsme sjednotili gramáže našeho masa jsme tvrdili, že nám to umožní se více zaměřit na výrobu nových druhů masa. No a za poslední t...