Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. Poradí ti jak začít a na co si dát pozor, pokud chceš sušit maso podle africké receptury. Už...
Blog , Strana 9
Náš první příspěvek do série Selection je z anglického Gloucesteru, kde kámoši Paul a Craig založili před pár lety firmu The Gloucester Biltong Company. Jejich příběh je až neuvěřitelně podobný tomu n...
Prohlašujeme o sobě, že o sušeném mase víme vše a chceme ho propagovat co to půjde. A protože víme, že naše vlastní sušené maso je jenom jednou z mnoha tisíců značek, tak jsme se rozhodli, že se začne...
Čas od času, k radosti všech, vypustíme limitovanou edici našeho sušeného masa. Přečti si jak jsme ale zkoušeli usušit hovězí maso s BBQ příchutí a nevyšlo nám to. BBQ omáčky a marinády jsou oblíbe...
V roce 2010 jsme ochutnali poprvé sušené maso a o rok později se pustili do boje za jeho propagaci. Do boje za zdravej snack a proti sušenému masu, které je napíchaný éčkama. Za ty roky už víme, co ch...
Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k sušení hodí více, jiný méně. Pro každého, kdo si chce usušit maso doma, jsme sepsali naše zkušenost...
Po dvou letech přichází rozšíření naší nabídky. K hovězímu Originálu a Chilli se teď přidává sušené krůtí maso. Krůtu jsme během tohoto roku usušili několikrát a sbírali jsme reakce lidí, kteří mě...
Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červenou už si nevystačíme. Seznamte se prosím tedy s naší "krůtí žlutou", která by neměla ale zůstat dlouh...
Zasíláte také na Slovensko? Kolik stojí doprava? A máte tam nějaké prodejny? Můžu platit v eurech? A teď konečně máme na všechno jasné odpovědi. Slovensko prostě už opomíjet nemůžeme. Takže ho bereme ...
Steve Johnson strávil posledních 10 let svého života tím, že poctivě ochutnával každý druh sušeného masa, který mu při cestování po Americe padl pod ruku. A svá hodnocení začal sepisovat na Internetu....