Neustále hledáme nové produkty po celé Evropě. Teď se nám ovšem nahromadilo tolik druhů v našem pražsém obchodě, že jsme museli udělat jednu mega ochutnávku. Máme tady tak maso z Itálie, Finska, Angli...
Blog , Strana 3
Tekutý kouř není žádná novinka. V gastronomii se používá již od 50. let pro zvýraznění chuti potravin a pomáhá také jejich konzervaci. Tekutý kouř vzniká, stejně jako klasické studené a teplé ...
Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme pro oba tábory. Rozdíly jsou dost velké, ale žádná velká vědo to není. Mrni na naše video. Ob...
Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jednoho z vás. Tentokrát to budou beef jerky s příchutí hořčice a chilli od Lukáše Sýkory. Díky! Potře...
O další rozšíření naší nabídky se postarají pánové z firmy Usušil & syn. Jejich tři varianty sušeného masa se rozhodně zařadí mezi speciality, protože nejdou cestou klasických příchutí. Takže co t...
Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušené nádhery, kterou nám poslal, tak se ihned ozvalo mnoho lidí s žádostí o recept. Proto jsme se rychl...
V tomto článku se zaměříme na dochucení masa a hlavně na výběr správné sušičky. Poradíme ti taky na kolik stupňů sušit, když chceš dělat biltong nebo jerky. Nebudeme ti doporučovat přímo nějaké kon...
Sušené hovězí maso ve stylu beef jerky, nebo jako tradiční biltong už je klasika. Ale rozhodně není od věci se podívat, co všechno se dá usušit a tedy i koupit různě po světě. Sestavili jsme pro tebe ...
Máme tady další podcast Maso Here Live, do kterého si Jakub pozval našeho kamaráda Zdendu, který s náma před lety firmu rozjížděl. Po nějakém čase se ale naše cesty rozešly a teď nastal pravý čas si o...
Nejenom sušeným masem živ je člověk. Občas je potřeba dopřát si taky nějakou potravu pro duši a následně to zapít něčím ostřejším. A protože se snažíme šířit hlavně poznatky ověřené v praxi, dáváme do...