Kilishi je tradiční nigerijský pokrm. Výrazně kořeněné sušené maso, oblíbené v různých částech západní Afriky, je důležitou součástí nigerijské kuchyně a kultury. Kilishi má kořeny v severní část...
Blog
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sušeném mase, ale báli jste se zeptat. Píšeme pro vás recepty na domácí sušení masa, sdílíme novinky ze světa jerky a biltongu a děláme vše proto, aby se sušené maso dostalo do širšího povědomí.
Bakkwa, známá také pod původním názvem "rougan", je tradiční druh sušeného masa, které pochází z Číny. Historie tohoto pokrmu sahá až do dynastie Ming, která vládla v letech 1368 až 1644. Postupem čas...
V poslední době zažívá oblíbenost pochutin vyrobených ze sušeného masa velký vzestup. Mezi těmito lahůdkami se vynořuje i u nás další hráč na poli – Snpasticks. Tato varianta sušeného masa nás přivádí...
Firma Closwa Biltong byla založená před více než 40 lety v Namibii a sousedních zemích stala pojmem kvalitních sušených masných výrobků. Jejich prémiový biltong a droëwors jsou nabízeny v různých bale...
Výběr z našich produktů je od tét dobx možné zakoupit také na eshopech Pilulka.cz a Pilulka.sk. Pilulka Lékárny je řetězec „kamenných“ lékáren provozovaný společností Pilulka Lékárny a.s. a založ...
Máme tu další díl ze série otázek a odpovědí ohledně domácího sušení. Otázky jsme vysosali ze sociálních sítí, abychom vám ukázali, že má cenu se ptát. Masožravec Ondra vám řekne, jak sušit jerky v tr...
Drazí masožravci, už třetí rok po sobě jsme pro vás sestavili náš adventní kalendář, který vám nabídne 24 druhů sušeného masa od výrobců z různých koutů Evropy. V letošním roce jsme se zaměřili více n...
Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme totiž znali jen jerky, protože to je podstatně známější pojem než biltong. A i když se ve výrobě věnujem...
Když milujete šťavnaté sušené maso a zároveň krásně chlazené pivo, je jen otázkou času, kdy začnete uvažovat, jak obě slasti propojit do jednoho celku. Málokdo je k tomu povolanější, než Jakub a Jakub...
Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepřem. Nebyli bychom to my, kdybychom vám neukázali, jak si toto prémiové sušené maso udělat doma. Navíc...